Personvern


 Privacy Notice

forstår at du er veldig bekymret for bruk og offentliggjøring av personlige opplysninger. Og vi er veldig verdsatt din tro på vår forsiktighet og følsomhet håndtering av dette problemet. Denne erklæringen vil spesifisere vår politikk om beskyttelse av personvernet. Vår hjemmeside er under driften av Inc. Hvis du har besøkt vår hjemmeside, som vil bli ansett som en aksept av denne personvernpolicy.

Privacy


Takk for at du besøker nettstedet, Limited. Vi respekterer ditt privatliv og ønsker å beskytte din personlige informasjon. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer for personvern.
 Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og (under visse betingelser) utlevere dine personlige opplysninger. Denne personvernerklæringen forklarer også hvilke tiltak vi har iverksatt for å sikre din personlige informasjon. Til slutt, forklarer dette Privacy Notice dine valg angående innsamling, bruk og offentliggjøring av personlige opplysninger. Ved å besøke vårt nettsted, aksepterer du de retningslinjer som beskrevet i denne kunngjøringen.

Denne personvernerklæringen gjelder kun for dette nettstedet. Denne personvernserklæringen ikke nødvendigvis gjelder for vår offline innsamling av din personlige informasjon. Vennligst se nedenfor for detaljer. Vi er ikke ansvarlige for innholdet eller personvernet på en nettside ikke til dette nettstedet linker eller som linker til dette nettstedet.

INFORMASJON INNHENTET

AUTOMATIOCALLY

Når du samhandler med oss, vil vi motta og sette den gitte informasjonen.
 Når din nettleser besøker, vil vi samle litt informasjon. (Vennligst referer til prøven av informasjon samle prosessen angitt på slutten av denne politikken)
 Mange bedrifter vil tilby teknologi som kan hjelpe deg til å besøke nettstedet anonymt. Selv om disse vilkårene ikke kan gi personlig erfaring på vår hjemmeside som navn ikke er identifisert, husker fortsatt eksistens av disse teknologiene.
 DATASIKKERHET

p Dette nettstedet inneholder fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å ivareta konfidensialiteten av din personlige informasjon, inkludert Secure Sockets Layer ("SSL") for alle finansielle transaksjoner gjennom dette nettstedet. Vi bruker SSL-kryptering for å beskytte dine personlige opplysninger på nettet, og vi også ta flere forholdsregler for å beskytte din personlige informasjon i våre anlegg. Tilgang til personlig informasjon er begrenset. Kun ansatte som trenger tilgang til din personlige informasjon for å utføre en bestemt jobb får tilgang til din personlige informasjon. Endelig har vi tredjeparts tjenesteleverandører for den fysiske sikkerheten til noen av våre datamaskinens maskinvare. Vi tror at deres sikkerhet prosedyrer er tilstrekkelig. For eksempel når du besøker nettstedet, får du tilgang til servere som er holdt i et sikkert fysiske miljøet, lav nøkkel og elektronisk brannmur.

tillegg til å bruke industristandard forholdsregler for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere full sikkerhet. 100% komplett sikkerhet ikke i dag eksisterer noe sted online eller offline.

OK / RETTELSER

din forespørsel, (a) korrigere eller oppdatere dine personlige opplysninger, (b) slutte å sende e-post til din e-postadresse, og / eller (c) deaktivere kontoen din for å hindre eventuelle fremtidige kjøp gjennom den kontoen . Du kan gjøre disse forespørslene på kundeinformasjon delen, eller ved å ringe eller sende e-post din forespørsel til kundeservice på cs @ Vennligst ikke send ditt kredittkortnummer eller annen sensitiv informasjon.

OFFLINE innsamling, bruk og offentliggjøring

p Som forventet det meste av informasjonen vi samler inn er innhentet gjennom nettstedet vårt, og disse retningslinjene gjelder kun for online innsamling av personlig informasjon. Vi prøver også å beskytte personvernet til dine personlige data som samles inn online. For eksempel kan kunder ringe for å bestille eller stille spørsmål. Under samtalen vil vi be bare for den personlige informasjonen vi trenger for å plassere ordren eller å svare på spørsmålet. Når vi trenger å lagre informasjon (som for informasjon), vil vi gå inn i vår database via SSL-kryptering (Se Data Security ovenfor for mer informasjon). Det finnes andre måter vi kan lære av personopplysninger offline (for eksempel anta at noen kunne sende oss et brev inkludert noen returadresse informasjon), og disse retningslinjene drøfter ikke eller prøve å forutsi alle disse metodene eller bruker. Som nevnt, vi primært selge varer, ikke informasjonen, og vi vil prøve å behandle offline innsamling, bruk og opplysninger i samsvar med våre relevante online praksis.

Oppdateringer til denne politikken

endre eller oppdatere disse retningslinjene for personvern, vil vi legge ut endringer og oppdateringer på dette området slik at du alltid er klar over hvilken informasjon vi samler inn, bruker og oppgir. Du bør gå gjennom denne personvernerklæringen fra tid til annen for å vite om Personvern er endret eller oppdatert. Hvis du har noen spørsmål om Personvern, vennligst kontakt oss.

Tilbake